Szeretetszolgálat

Szeretetszolgálat

Faadomány eljuttatása a rászorulókhoz

Egyre több kérelemben fogalmazzák meg az írók, hogy segítsük őket tűzrevaló fával, hiszen még mindig tart a tél, a fűtésszezon. Főleg az alkalmi munkákból élők tapasztalják meg, de különösen azok, akik szabadtéren dolgoznak, hogyha az időjárás nem kedvező a munkavégzéshez, akkor nincs munka, nem tudják őket foglalkoztatni, így akár több nap is kieshet a jövedelemszerzésből.

További képek...

Gádoroson támogattunk egy családot

Egy nehéz körülmények között élő gádorosi, 3 gyermekes édesanya írt kérelmet a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának. Levelében megfogalmazza, hogy párja alkalmi munkákat vállal, ő pedig otthon van a 7 hónapos babájukkal, így nem tud hozzátenni a családi kasszához. Gyermekeik még kiskorúak, és egyikük vaksága miatt speciális iskolában tanul.

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata több településen segített

Zsoltárok 34:11b „… de akik az Urat keresik, nem szűkölködnek.”

További képek...

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata idén is folytatja segítő munkáját

A Szeretetszolgálathoz beérkezett kérelmekben segítséget kérnek anyukák, nagymamák, fiatalok és idősek, akiknek élelmiszerre lenne szükségük és tűzifára. Saját erejükből nehezen boldogulnak, valakinek kenyérre is alig telik, sokan hiányt szenvednek a tartós élelmiszerekből.

A Szeretetszolgálat munkatársai tűzrevaló fát vittek ki néhány családhoz a napokban

Sok kérés érkezik be a Misszióhoz nap, mint nap, mindannyian segítségre várnak. Néhányan közülük reménykedve írnak kérelmet, hátha kapnak egy kis fát, hogy legyen mivel fűteni ezekben a hideg téli napokban.

További képek...

Hogyan és mit adományozzunk?

Ha Önnek van olyan adománya, melyet fel tudna ajánlani rászoruló családok részére, keressen minket bizalommal! Adomány felajánlását köszönettel fogadjuk, és eljuttatjuk a szükségben lévőkhöz, melyet fényképpel dokumentálunk. 

Boldog Zöld Új Évet!

A karácsonyra kapott pulcsik, piperecikkek, apróbb tárgyak csak gyűlnek a gardróbban? Újabb háztartási eszközt, kisgépet, kütyüt rejtett a doboz a fa alatt? Nem nyerte el a tetszését az Önnek ajándékozott ékszer, de sajnálja kidobni, viszont csak porosodik a polcon? Esetleg gyermeke már rá sem néz a neki szánt meglepetésekre, játékokra?

Keverőtárcsás és automata mosógépek felajánlását várjuk

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának tevékenysége kaput nyit az adományok begyűjtésére, valamint azok célba juttatására. 2020 januárjában és februárjában használt, de még jól működő keverőtárcsás és automata mosógépek felajánlását várjuk,

Ne késs jót tenni a rászorulóval

„Ne késs jót tenni a rászorulóval, ha módodban van, hogy megtedd!” (Példabeszédek 3,27)

Ajándékozni öröm

Sok kisgyermek számára az elszegényedés miatt segítség nélkül nem jut ajándék az adventi ünnepek idején. A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata Békésen, december 5-én 30 rászoruló roma gyermeket lepett meg az otthonában 1-1 mikulás csomaggal. Az adományozásról fényképek is készültek, melyek visszatükrözik számunkra a gyermekek nagy örömét.

További képek...