Ian Green látogatása

Július elején volt alkalmunk vendégül látni az Országos Cigánymissziónál, Ian Green, Angliából érkezett szolgáló testvérünket. 1991 és 1999 között több tucatszor járt Magyarországon, a kommunista blokkból frissen kijött ország keresztényeinek gyülekezet vezetői képzéseit, gyülekezet plántálási programjait segítve. Durkó Albert, misszióvezetővel akkoriban találkozott először és az évtizedek múlásával is a létrejött kapcsolat megmaradt.

A misszió különböző szakterületeinek igazgatói és a vezető presbiterek csoportja is hallhatta gondolatébresztő előadásait, melyekben a stratégikus továbblépésre, jellemfejlődésre, gondolkozásbeli változásra sarkallta a jelenlévőket. Nem egyszeri alkalomról van szó csupán, reméljük, hogy a Cigánymissziónál tett látogatásai a jövőben rendszeressé válnak, és jó hatással lesznek szervezetünkre.

Vasárnap délelőtt a békési Élet Fája pünkösdi gyülekezetben prédikált a külföldi eladó, ahol üzenete a „Hogyan hozzuk le a Mennyet a Földre” címet viselte. Kihívás elé állította a gyülekezetet, miszerint mennyit teszünk a közvetlen környezetünkben élő, még hitetlen ismerőseinkért, barátainkért, szomszédjainkért. „Legyenek nem hívő barátaid, másképp céltalan, önző vallásosságban merül ki az életed!” – hangzott el. Hálásak vagyunk az ittlétéért és szolgálataiért!

Fajó Attila

Ian Green látogatása
Ian Green látogatása
Ian Green látogatása
Ian Green látogatása
Ian Green látogatásaIan Green látogatásaIan Green látogatásaIan Green látogatása
Tags: