Imádkozásra való felhívás a Nemzetközi Roma Nap alkalmából

Kedves Imádkozó Testvérek!

1990-óta április 8. Nemzetközi Roma Nap, a roma kultúra ünnepe, mely felhívja a figyelmet a romák társadalmi helyzetére is.
Ez alkalomból arra kérünk titeket Krisztus szeretetével, hogy azon a napon tartsunk rendkívüli imádkozást, könyörgést (aki teheti, böjtöt is tarthat) a romákat érintő fontos imatémákért:
- A romák megtéréséért, roma ébredésért Magyarországon és egész Európában - hiszen tudjuk, hogy ez az egyetlen megoldás a romák problémáira.
- A különböző cigánymissziós szervezetek munkájáért, akik tevékenyen hirdetik az Evangéliumot a kirekesztetteknek, megvetetteknek.
- A romák között szolgáló missziómunkásokért, az ő családtagjaikért - mivel gyakran őket is hasonló támadások érik, mint azokat, akiknek szolgálnak.
- A roma házi csoportokért és gyülekezetekért, hogy gyarapodjanak, erősödjenek, és ne a kirekesztés, hanem a befogadás jelképei legyenek.
- A romákkal szembeni diszkrimináció megszűnéséért és a romákkal szemben gyűlöletet keltő emberekért, hogy Isten nyissa ki a szemüket, és lássák meg, hogy az igazi ellenség és a problémák forrása nem a romák, hanem az emberek szívében növekvő bűn.

Áldott imádkozást, sok szellemi átélést és mennyei kinyilatkoztatást kívánunk.
MPE Országos Cigánymisszió

Imádkozásra való felhívás a Nemzetközi Roma Nap alkalmából
Imádkozásra való felhívás a Nemzetközi Roma Nap alkalmából
Tags: