Pünkösdi ünnepség Rohodon és Demecserben

Június 3-án örömteli ünnepség vette kezdetét Rohodon, a helyi gyülekezetben, amin közel 50 fős tagság vett részt.

Rézműves Mihály, az MPE Országos Cigánymisszió egyik vezető presbitere nyitotta meg az alkalmat, a 100. és 118. Zsoltárok üzenetével buzdítva a hallgatóságot. Ezt követően Balog Miklós hirdette Isten Igéjét: beszélt a tanítványságról, és arról, hogy az 1Péter 2,9 alapján királyi papság, szent nemzet vagyunk Krisztusban.

Az ünnepség folytatásaként Rézműves Mihály átadta a szolgálati igazolványt és megbízást Balogh Istvánnak és feleségének. A gyülekezet örömmel fogadta a hírt és az ünnepség végén örömmel és szívükben Isten iránti hálával távoztak.

A Rohodon megtartott ünnepséget követően Demecserben folytatódott a pünkösdi ünnepléssorozat.

Rézműves Mihály nyitotta meg az ottani alkalmat, a 133-ik Zsoltárral lelkesítette az ünneplő gyülekezetet: „Ímé, mily jó és mily gyönyörűséges, amikor együtt lakoznak az atyafiak!”

Ez után Rézműves József hirdette az Igét az alábbi idézetek alapján:

  • János evangéliuma 15,16: „Nem ti választottatok ki engem...”;
  • Márk 3,13-19; 6,7-13: a tanítványok kiválasztása és kiküldése;
  • sok a tennivaló és kevés a munkás;
  • Máté 6: a szellemi küldetés.

Ezt követően Rézműves Mihaly átadta a szolgálati igazolványt és megbízást Rostás Miklósnak és feleségének. Az alkalom végén nagy örömmel és hálával telt szívvel tértek haza a gyülekezet tagjai.

Pünkösdi ünnepség Rohodon és Demecserben
Pünkösdi ünnepség Rohodon és Demecserben
Pünkösdi ünnepség Rohodon és Demecserben
Pünkösdi ünnepség Rohodon és Demecserben
Pünkösdi ünnepség Rohodon és DemecserbenPünkösdi ünnepség Rohodon és DemecserbenPünkösdi ünnepség Rohodon és DemecserbenPünkösdi ünnepség Rohodon és Demecserben
Tags: