Hírek

Hírek

Karácsonyi szeretetcsomag gyűjtés elkezdődött!

Tegyük együtt boldoggá a rászoruló gyermekek ünnepét!

Örömmel tudatjuk, hogy idén sem mulasztjuk el a már hagyománnyá vált karácsonyi szeretetcsomag gyűjtést a rászoruló gyermekek részére!

Kérünk minden adományozni vágyó embertársunkat, jutassa el felajánlását a plakáton megjelőlt gyűjtőhelyre!

Krisztusban egyek vagyunk – TÜKÖR 2017. 4. évfolyam 3. száma

A Tükör ezen száma Landauer Attilának A Kárpát-medencei cigányság és a keresztyén egyházak kapcsolatának forrásai (1567-1953) című forrásgyűjteményéből szemezget.

Együtt erősebbek vagyunk, mint külön-külön

Augusztus 17-22-ig Kompolton, Heves megyében a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió egyik taggyülekezetét egy 43 fős amerikai missziós csoport látogatta meg és ajánlotta fel önkéntes segítségét.

További képek...

Muszlim szeminárium Szerbiában

A Roma Networks ( Cigánymissziós hálózat) szervezésében, a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió támogatásával megvalósult Muszlimok közti szolgálatról szóló szeminárium Szerbiában, Leskovac városában került megrendezésre május 22-27-e között. 

További képek...

Feltámadás – Istennek semmi sem lehetetlen

Jézus Krisztus feltámadásának megünneplésére készül a kereszténység.

Az örökbe fogadottak öröme Kompolton

Hálásak vagyunk Istennek az Ő munkáját szívükön hordozókért, így a „Convoy of Hope Europe”, azaz a Reménység Konvoja európai képviseletéért, akik a „Fogadj örökbe egy települést” projekt keretein belül felvállalták a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió egyik Heves megyei, kompolti közösségének támogatását.

További képek...

Biztos, hogy szárnyalni akartok?

II. Protestáns Cigánymissziós Konferencia 2017. február 4.

További képek...

Jelentkezz a Budapesti Református Cigány Szakkollégiumba!

A Budapesti Református Cigány Szakkollégium elsősorban olyan roma származású és/vagy hátrányos helyzetű diákok jelentkezését várja, akik szeptembertől valamelyik fővárosi egyetemen vagy főiskolán kezdik vagy folytatják tanulmányaikat.

A RefoRom célja, hogy

Megjelent a TÜKÖR karácsonyi kiadványa!

"A karácsony roma hagyományai szinte teljesen eltűnőben, a városi cigányság túlnyomó részének ünnepi szokásai a többségi
társadaloméhoz igazodtak."- kezdi cikkét, Molnár Illés, amiben a karácsony tájéki ünnep cigány szokásait kívánja feltárni az olvasó előtt.

Misszió és ami mögötte van - TÜKÖR 2016. 3. évf. 3-4. sz.

Szokták mondani: Más az elmélet és más a gyakorlat..., vagy Beszélni könnyű, de mi van mögötte..., vagy Jó lenne már valami kézzelfoghatót is látni a cigánymisszió eredményeiből..., vagy Jó-jó, de hogyan kell csinálni.