Hírek

Hírek

Együtt erősebbek vagyunk, mint külön-külön

Augusztus 17-22-ig Kompolton, Heves megyében a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió egyik taggyülekezetét egy 43 fős amerikai missziós csoport látogatta meg és ajánlotta fel önkéntes segítségét.

További képek...

Muszlim szeminárium Szerbiában

A Roma Networks ( Cigánymissziós hálózat) szervezésében, a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió támogatásával megvalósult Muszlimok közti szolgálatról szóló szeminárium Szerbiában, Leskovac városában került megrendezésre május 22-27-e között. 

További képek...

Feltámadás – Istennek semmi sem lehetetlen

Jézus Krisztus feltámadásának megünneplésére készül a kereszténység.

Az örökbe fogadottak öröme Kompolton

Hálásak vagyunk Istennek az Ő munkáját szívükön hordozókért, így a „Convoy of Hope Europe”, azaz a Reménység Konvoja európai képviseletéért, akik a „Fogadj örökbe egy települést” projekt keretein belül felvállalták a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió egyik Heves megyei, kompolti közösségének támogatását.

További képek...

Biztos, hogy szárnyalni akartok?

II. Protestáns Cigánymissziós Konferencia 2017. február 4.

További képek...

Jelentkezz a Budapesti Református Cigány Szakkollégiumba!

A Budapesti Református Cigány Szakkollégium elsősorban olyan roma származású és/vagy hátrányos helyzetű diákok jelentkezését várja, akik szeptembertől valamelyik fővárosi egyetemen vagy főiskolán kezdik vagy folytatják tanulmányaikat.

A RefoRom célja, hogy

Megjelent a TÜKÖR karácsonyi kiadványa!

"A karácsony roma hagyományai szinte teljesen eltűnőben, a városi cigányság túlnyomó részének ünnepi szokásai a többségi
társadaloméhoz igazodtak."- kezdi cikkét, Molnár Illés, amiben a karácsony tájéki ünnep cigány szokásait kívánja feltárni az olvasó előtt.

Misszió és ami mögötte van - TÜKÖR 2016. 3. évf. 3-4. sz.

Szokták mondani: Más az elmélet és más a gyakorlat..., vagy Beszélni könnyű, de mi van mögötte..., vagy Jó lenne már valami kézzelfoghatót is látni a cigánymisszió eredményeiből..., vagy Jó-jó, de hogyan kell csinálni.

Szociális étkeztetés rászorulók részére

A Békésen Érted Kft. az MPE OCM-en keresztül Szociális Étkeztetést hirdet rászorulók részére. Térítési díj: 400 Ft

Amit kínálunk: 

- Hagyományos ételek

- Változatos menükínálat

- Megbízható beszállítói partnerektől származó friss és természetes alapanyagok

- Díjtalan kiszállítás

Ismét missziós csapat Kompolton

A tavalyi évhez hasonlóan idén nyáron is sor került a „Convoy of Hope Europe” (Reménység Konvoja európai képviselet) segítségével a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió egyik Heves megyei közösségének támogatására.

További képek...