Oktatási Misszió

Oktatási Misszió

„Mi lett volna, ha...”

Múlt év december 21-én „Tini nap”-ot tartottunk a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskola diákjai számára. A sok-sok játékkal megtűzdelt délelőtt első felében külön-külön foglalkoztunk alsós és felsős gyerekekkel.

További képek...

Jobb adni, mint kapni

Mindig nagy élmény egy tininap! Nem volt ez másképp 2016.09.09-én sem a Reményhír iskolában. Reggel 9-kor kezdődtek a kötött programok, az alsós és felsős évfolyamoknak külön-külön. A „kicsik” átmentek a városi Sportcsarnokba, ahol sok zene és játék várta őket. A nap témája az volt, hogy „jobb adni mint kapni”!

További képek...

Kincskereső Tini nap

Május 13-án ismét egy fergeteges „Tini napot” tartottunk a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolájában, ahová a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium diákjai is ellátogattak, illetve bekapcsolódtak annak lebonyolításába.

További képek...

Tininap márciusban

Idén az első tininapot különleges módon március 4-én tartottuk a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolában, amire egy külsős szervezetet hívtunk meg. A BIB (Bibliai Barangolások) nagyon szívesen vállalta ezt a feladatot, hiszen ez pont beleillik a profiljukba.

További képek...

Hétfő reggeli áhítat gyerekeknek

Amikor elérkezik a hónap utolsó hétfője, akkor már minden pedagógus, és diák tudja, hogy közös áhítat lesz a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolában. Most sem volt ez másképp. Mivel egy kis változtatás sosem árt, egy adott évfolyamfelelős helyett, most az iskolában dolgozó finn házaspárt kértük meg, hogy tartsanak egy rövid előad&aac

Sikeres záróvizsgát ünnepeltek a Reményhír Alapítvány tanulói

„Az Ő isteni ereje mindennel megajándékozott minket, ami az életre és kegyességre való” (2 Péter 1:3)

 

További képek...

A Keresztény Népfőiskola folytatódik

A 2012 novemberében újra indult Keresztény Népfőiskola változatlan lendülettel halad. A képzés minden alkalommal Gyulán kerül megrendezésre és igen nagy népszerűségnek örvend. 23 résztvevő kezdte meg a képzést és a létszám nem csökkent, sőt növekedett! A diákok Elekről, Méhkerékről, Gyuláról és Békésről érkeznek az iskolába.

Újra indul a Keresztény Népfőiskola Gyulán

2012. november 24-én új évfolyamot indított a Reményhír Alapítvány és az MPE OCM által szervezett Keresztény Népfőiskola. A felekezetközi oktatás helyszínéül a Gyula városában található Reményhír Intézmény Bay Zoltán Informatikai Szakközépiskola Intézményegység szolgál.

A Keresztény Népfőiskola paksi záróvizsgája és bizonyítványosztása

Az MPE Országos Cigánymisszióhoz kapcsolódó Keresztény Népfőiskola tizenhat éves pályafutása alatt átélt számos vizsgát és bizonyítványosztást, így hát ez az idei évben se volt másként.

Oktatási misszió

Fábián M. Tamás vagyok. 1996 óta folyik az oktatás a Keresztény Népfőiskolán. Az ország több pontján indítottunk már tanfolyamot, így már Verpeléten, Pakson és Békésen is végeztek hallgatóink.