Országos hálózattal rendelkező szociális szolgáltató szervezet házi segítségnyújtás szolgáltatásba gondozó és ápoló munkatársat keres, határozatlan időre, teljes munkaidőben, versenyképes jövedelem biztosításával.

Az álláshely azonnali kezdéssel betölthető.

Elvárások:

  • Középfokú szociális vagy egészségügyi végzettség (pl. szociális gondozó és ápoló, szociális asszisztens, szociális szakgondozó, demencia gondozó, gyakorló ápoló, OKJ ápoló, ápoló, geriátriai és krónikus beteg szakápoló).
  • Jó kommunikációs, kapcsolatteremtő és szervező készség. Pontosság, precizitás, határidők betartása. Önálló munkára való képesség.
  • Nagyfokú munkabírás, terhelhetőség.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  • gondozói tapasztalat;
  • Kommunikatív és empatikus személyiség.

Munkavégzés helye: Kecskemét.

A szervezetről bővebb információ: https://remenyhir.hu/segito-szolgalat/

Szakmai önéletrajzot, bizonyítvány másolatot és motivációs levelet, a betöltendő pozíció megjelölésével folyamatosan várjuk az alábbi elérhetőségre: kecskemet@remenyhir.hu vagy a segito@remenyhir.hu.

További információ: +36/70/616-2707

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
szepkoruak
Szépkorúak köszöntése

A Reményhír Intézmény 2.a osztályos tanulói és az Alapfokú Művészeti Iskola gitáros növendékei ünnepi összeállítással kedveskedtek az MPE OCM meghívott vendégeinek. Iskolánk kicsiny,

Elolvasom »
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »