1% 1

Keresetünk jelentős részét az állam beszedi adók formájában. Adót fizetni kötelező, de nem szükséges, hogy a nehezen megkeresett pénz egészéről más döntsön. Döntene adója hasznos célokra történő felhasználásáról? Kérjük támogassa missziónkat!

Büszkék vagyunk rá, hogy szervezetünk megerősödött, missziós tevékenységünk mellett szociális alapszolgáltatásaink révén meghatározó szerepet kaptunk a hazai idősellátásban, részt vállalunk a közoktatásban és bölcsődei ellátásban. Munkánk során találkozunk emberi sorsokkal, amelyeket a Biblia igéje megváltoztatott. Részesei vagyunk csodálatos gyógyulásoknak, erkölcsi megújulásoknak.

Testvéri közösséget építettünk olyan emberekkel, akiknek Istenbe vetett hite megváltoztatta az életüket. Célunk a társadalom számára is hasznos segítő tevékenységeink fenntartása, továbbfejlesztése és a támogatás új területekre való kiterjesztése.

Ha Ön, és hozzátartozója fontosnak tartja ezeket a szolgálatokat kérjük segítse munkánkat adója 1+1 százalékának felajánlásával.

Ha egyetért küldetésünkkel, és szeretné támogatni tevékenységeinket, kérjük, ajánlja fel személyi jövedelemadója egyházaknak adható 1%-át, a Magyar Pünkösdi Egyház, valamint a missziónkhoz tartozó 4 vallási egyesület valamelyike számára.

Ehhez az adóbevalláskor töltse ki a SZJA 1% egyházak számára való felajánlásáról szóló rendelkező nyilatkozatot a következőképpen:

1% 2

Kedvezményezett megnevezése:

 • Magyar Pünkösdi Egyház, technikai száma: 0138
 • Borsodi Alfa Vallási Egyesület, technikai száma: 2604
 • Csongrádi Agapé Szeretet Vallási Egyesület, technikai száma: 2611
 • Hajdúsági Tüzes Szívek Vallási Egyesület, technika száma: 2628
 • Nyírségi Reménység Háza Vallási Egyesület, technikai száma: 2642

1% 3

Ha az SZJA +1% civil szervezetek számára való felajánlásához még nem kötelezte el magát egyetlen szervezet mellett sem, segítse Cigánymissziónkhoz kapcsolódó szervezeteinket:

 • Reményhír Intézmény Gyermekeiért Alapítvány
  Adószám: 18870925-1-04
 • Az Epreskerti Óvoda Gyermekeiért Alapítvány
  Adószám: 18380266-1-04
 • ÁLOM-VÁR Bölcsőde Gyermekeiért Alapítvány
  Adószám: 18846357-1-13

Köszönjük, hogy segíti a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymissziót és annak szervezeteit, céljainak megvalósulásában!

Isten gazdag áldását kívánjuk az adományozó életére!