Az MPE OCM Segítő Szolgálat tatabányai telephelye is idáig minden évben tartott egy kis rendezvényt az idősek napja alkalmából, de sajnos évről évre azt kellett tapasztaljuk, hogy egyre kevesebb ellátott tudott ezeken részt venni.

Az idei évben előzetes felmérést készítettünk, hogy kik azok a gondozottak, akik részt tudnának venni egy kis előadással egybekötött „uzsonnán”. Sajnos ez a létszám még a 15 főt sem érte el, így gondolkodóba estünk azon, hogy megtartsuk-e.

Végül arra jutottunk, hogy ebben az évben minden idős ellátottunkat egy kis csomaggal, ami kis bon-bonokat tartalmaz és egy köszöntő levéllel ajándékozunk meg. A gondozónők az értekezlet során megkapták ezeket és ők továbbították kedves ellátottaiknak felé.

Ellátottjaink nagyon örültek a kis ajándékoknak, nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk. Így senki nem maradt ki a köszöntésből.   

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »