Ismét megrendezésre került a hajdúhadházi Torzsás Napok elnevezésű fesztivál. A három napos rendezvény célja a hajdúhadházi káposztatermelés népi hagyományainak megőrzése, öregbítése. A Káposztás Napok programkínálatát színesítette civil szervezetek, munkahelyi közösségek, családi, baráti körök főzőversenye, továbbá számos családi program. Az MPE OCM Segítő Szolgálata is csatlakozott a rendezvényhez, így a Magyar Pünkösdi Egyház Hajdúhadházi Gyülekezete együttműködésével, egészségügyi szűrővizsgálatokat tartottunk a lakosság számára, október 13-án. Az általunk végzendő mérések a következők voltak: vércukor, vérnyomás, testtömeg-index mérés.

A helyi és a környékbeli lakosság köréből nagy volt az érdeklődés. 164-en vettek részt a szűrésen. Legtöbben a vérnyomás és a vércukorszint mérést kérték. Az értékekről mindenkit tájékoztattunk a kapott adatok alapján.

A helyszínt Asztalos Péter alpolgármester úr biztosította részünkre, amit ezúton is köszönünk. A nap folyamán pedig munkatársaink étkezése is biztosított volt a Kemecsei Piac Kft. felajánlásával.

Daróczi Kitti

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-hajduhadhaz-20211129_03
Adni jó!

A Hajdúhadházi SZERETETPONT nagy örömmel és összefogással támogatja a rászoruló családokat. Minden egyes jótékonykodásban örömmel vesznek részt, mert tudják az Isten igéje alapján,

Elolvasom »
pcsz-zakanyszek-20211027
Jó helyen, jó időben

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának Zákányszéki SZERETETPONTJA megoldja! Egy idős néni felkereste a zákányszéki kirendeltséget ezzel a kéréssel: “Segítséget szeretnék kérni, sajnos egyedül élek

Elolvasom »