pcsz-20200928_01

A napokban is szorgosan tevékenykedtek a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálat dolgozói. Mezőberényben és Békésen segítették a rászoruló családokat különféle adományokkal, melyek igazán nagy segítséget jelentenek új tulajdonosaik számára.

A Békési SZERETETPONT továbbra is várja a felajánlásokat, melyeket eljuttat oda, ahol a legnagyobb szükség van rá! Az adományok kiszállításakor fényképek is készülnek, melyek visszatükrözik a boldog, hálás arcokat. Előre is hálásan köszönünk minden segítséget a családok nevében!

 Telefonon érdeklődhet munkásságunkról a 06-30-156-9443-as telefonszámon, illetve felkeresheti honlapunkat: www.remenyhir.hu, vagy megtalálhat bennünket Facebook-on is MPE Országos Cigánymisszió néven.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha segítene vagy segítséget kérne!

Balogh Andrea

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »