Miért engedi Isten az övéit nehéz, szinte megoldatlan helyzetbe? Hova fordulunk segítségért ezekben az időkben? Emberekben bízunk vagy társainktól várjuk a megoldást? Ezeket a kérdéseket tette fel a missziós munkatárs Eleken, szeptember 10-én.

A jelenlévők számára rögtön az elején tisztává vált, hogy Isten gyermekei is szembe fogják találni magukat problémákkal, próbákkal, de Istenhez kell fordulni segítségért. A bibliai Illés és a sareptai özvegyasszony történetével példázta az elhangzottakat.

A missziós munkatárs arra bíztatta az eleki házi csoportban résztvevőket, hogy Jézushoz forduljanak segítségért, benne bízzanak minden nap, minden órában.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
szepkoruak
Szépkorúak köszöntése

A Reményhír Intézmény 2.a osztályos tanulói és az Alapfokú Művészeti Iskola gitáros növendékei ünnepi összeállítással kedveskedtek az MPE OCM meghívott vendégeinek. Iskolánk kicsiny,

Elolvasom »
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »