Miért engedi Isten az övéit nehéz, szinte megoldatlan helyzetbe? Hova fordulunk segítségért ezekben az időkben? Emberekben bízunk vagy társainktól várjuk a megoldást? Ezeket a kérdéseket tette fel a missziós munkatárs Eleken, szeptember 10-én.

A jelenlévők számára rögtön az elején tisztává vált, hogy Isten gyermekei is szembe fogják találni magukat problémákkal, próbákkal, de Istenhez kell fordulni segítségért. A bibliai Illés és a sareptai özvegyasszony történetével példázta az elhangzottakat.

A missziós munkatárs arra bíztatta az eleki házi csoportban résztvevőket, hogy Jézushoz forduljanak segítségért, benne bízzanak minden nap, minden órában.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »