A 2012-es év befejezéséül a Segítő Szolgálat tatabányai telephelye a helyi Oázis Éttermet választotta helyszínnek, amely esemény jó alkalom volt a csapat összetartására.

December 14-én, este 6-kor kezdődött a vacsora. Kisné Gonda Erzsébet vezető gondozó beszéddel nyitotta meg az alkalmat. A beszédben megköszönte a dolgozók éves munkáját, és néhány mondatban kitért a cég éves eredményeire, a nagyobb mérföldkövekre, egy-egy sikeres teljesítményt kiemelve.

Fontos, hogy az ilyen összejövetelek növeljék az összetartozást, gondoskodjanak arról, hogy jó hangulatban menjenek haza a dolgozók a karácsonyi ünnepekre, és motiváltan kezdjék az új évet. Valamint fontos, hogy a dolgozók ne csak értekezleteken fussanak össze, hanem mint csapat együtt dolgozhassanak, és együtt még többet elérhessenek.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »