A 2012-es év befejezéséül a Segítő Szolgálat tatabányai telephelye a helyi Oázis Éttermet választotta helyszínnek, amely esemény jó alkalom volt a csapat összetartására.

December 14-én, este 6-kor kezdődött a vacsora. Kisné Gonda Erzsébet vezető gondozó beszéddel nyitotta meg az alkalmat. A beszédben megköszönte a dolgozók éves munkáját, és néhány mondatban kitért a cég éves eredményeire, a nagyobb mérföldkövekre, egy-egy sikeres teljesítményt kiemelve.

Fontos, hogy az ilyen összejövetelek növeljék az összetartozást, gondoskodjanak arról, hogy jó hangulatban menjenek haza a dolgozók a karácsonyi ünnepekre, és motiváltan kezdjék az új évet. Valamint fontos, hogy a dolgozók ne csak értekezleteken fussanak össze, hanem mint csapat együtt dolgozhassanak, és együtt még többet elérhessenek.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »