Ha kedd, akkor nyírvasvári FÉK klub. A remek időjárást kihasználva a legutóbbi alkalmat a szabadban tartottuk meg, az egyik közeli iskola udvarán. Jót fociztunk, mindenki nagyon élvezte a sportot. A foci után még csapatépítő játékokat is játszottunk. Természetesen beszélgettünk is, ezen a héten arról, hogy milyen tulajdonságokkal, jellemmel kell rendelkezzen a bizonyos szakmában dolgozó embereknek. Például egy villanyszerelő legyen megbízható, a szakmájához értő, ügyes; vagy egy ügyvéd határozott, becsületes, ápolt. Az orvos tiszta, illedelmes, higgadt és egy tanár okos, kedves, nem személyválogató.

A beszélgetés során arra jutottunk, hogy az minden embernek ilyen jellembeli tulajdonságokkal kellene rendelkezni, de sajnos nehéz így élni, hiszen gyakran félreértenek minket, egyedül maradunk a döntésünkkel, másokkal szemben, vagy bizonyos élvezetekről le kell mondanunk.

A következő héten is lesz FÉK klub Nyírvasváriban. Várjuk a fiatalokat szeretettel az MPE OCM közösségi házába. Mi ott leszünk. És te?

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »