A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió missziós munkatársai 2014. december 23-án is meglátogatták a Békés megyei házi csoportokat. Látogatásuk nem csupán lelki támogatást nyújtott, hanem a szeretetet azzal is kifejezték, hogy Karácsony alkalmából szeretetcsomagokat ajándékoztak a gyerekeknek.

A misszió munkatársai jól ismerik az adott településen élők helyzetét, így minden ajándék olyan helyre került, ahol nagy szükség volt rá. Így jutatta el Antóni Ernő missziós munkatárs is például Kunágotára azokat az adományokat, amelyeket különböző felajánlásokból gyűjtöttek össze.

Mindenhol nagy-nagy örömmel és hálás szívvel fogadták az ajándékokat, a munkatársak pedig megtapasztalhatták az adás örömét.

Lakatos Gyula

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »