punkosdi_konferencia_2016

Pünkösd hétfőjén, Budapesten a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban ismét megrendezték a Pünkösdi Konferenciát. Mint ahogy a korábbi években is, a konferencia kiállítóterében szervezett expón idén is képviseltük a szervezetünket. Mivel idén 20 éves az MPE OCM, így könyveinken, a TÜKÖR című folyóiraton, szóróanyagainkon, különféle kiadványainkon kívül a jubileumi évhez kapcsolódó plakáttal, hirdetéssel is készültünk.
A konferencia témája idén az Apostolok Cselekedetei 1,8 köré szerveződött: „De erőt kaptok, amikor a Szentlélek eljön rátok, és tanúim lesztek Jeruzsálemben, egész Júdeában és Samáriában és a föld legvégső határáig.” Délelőtt az egyházelnök, Pataky Albert, délután pedig az alelnök, Pintér Imre hirdetett igét. A dicsőítést a Pünkösdi Zenei Misszió vezette, ami kibővült egy kórussal, színesítve az amúgy is színvonalas zenei szolgálatot.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »