eger1

A közelmúltban ismét lehetőségünk nyílt arra, hogy a békési Kegyelem Gyülekezet szervezésében és az MPE OCM támogatásával, ifjúsági csendes hétvégén vegyünk részt több fiatallal együtt. A hétvége helyszíne ez alkalommal Eger volt. 28 fővel utazhattunk el, roma és nem roma fiatalok, beleértve az általános iskolásokat és a középiskolásokat, valamint a kísérő felnőtteket. A hétvége fő témája: Tölts időt Istennel!

Az időjárás nem nagyon kedvezett a szabadtéri programoknak, hiszen mindhárom nap esett az eső, mégis jó volt látni, hogy a fiatalok a rossz időjárás ellenére is jól érezték magukat, és nyitott szívvel hallgatták a tanításokat, dicsőítéseket.

A három nap alatt volt alkalmunk városnézésre, közösségépítő játékokon és más szabadidős programokon való részvételre. Az eddigi, megszokott rendtől eltérve, a szombati napon csoportos csendességet tartottunk, amely közös imádkozást és kiscsoportos beszélgetéseket jelentett. Jó volt látni, hogy sokan bekapcsolódtak a játékokba, örömmel vettek részt a közösségi programokon és élvezték az együtt eltöltött időt.

Ezekben a fiatalokban közös az Istenben való hit, a felé érzett és az általa adott szeretet megtapasztalása. Ez kovácsolta egybe a csapatot a három nap során, amely reményeink szerint tartós, szoros kapcsolat marad.

Gajdács-Leszkó Georgina, Fajó Attila

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »