1990. óta április 8-a Roma Kultúra Világnapjává, Nemzetközi Roma Nappá lett nyilvánítva. Ezen a napon, a mai különös időkben még inkább tiszteletünket, szeretetünket nyilvánítjuk ki azok felé a roma/cigány barátaink, ismerőseink, hittestvéreink felé, akik elvetettségben, elutasításban élnek a történelem negatív megbélyegzése miatt.

Köszönjük, hogy olyan sokat tanulhatunk tőletek kitartásból, tisztaszívűségből, önzetlenségből, összetartásból. Köszönjük gyermeki hiteteket! Ha valamikor, most igazán büszkék vagyunk Rátok, akik nehéz életkörülményeitek ellenére is, a Krisztusba vetett hitbe kapaszkodva megharcoljátok a hit harcát, nem a saját, hanem mások hasznát nézve, fáradhatatlanul, önként keresve, hol és kinek segíthettek.

Köszönjük, hogy közelebb hozzátok a roma kultúrát és identitást is hozzánk saját verseitek, belső értékeitek, Isten adta ajándékaitok megosztásával!

Opre Roma! Isten emeljen fel Benneteket, Drága Cigány Testvéreink!

Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-hajduhadhaz-20211129_03
Adni jó!

A Hajdúhadházi SZERETETPONT nagy örömmel és összefogással támogatja a rászoruló családokat. Minden egyes jótékonykodásban örömmel vesznek részt, mert tudják az Isten igéje alapján,

Elolvasom »
pcsz-zakanyszek-20211027
Jó helyen, jó időben

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának Zákányszéki SZERETETPONTJA megoldja! Egy idős néni felkereste a zákányszéki kirendeltséget ezzel a kéréssel: “Segítséget szeretnék kérni, sajnos egyedül élek

Elolvasom »