jezusazut20140626_01

Harmadik és egyben utolsó alkalommal került megrendezésre az idei tanévben, a nyári szünidő előtt, június 13-án, az MPE OCM fenntartásában lévő iskolában a „Missziós ifjúsági nap”. A résztvevő diákság, korosztály szerint vett részt a programokon.

Az egész napos rendezvény délelőttje játékosan telt, ügyességi és tudásmérő vetélkedőkön versenyezhettek egymással az osztályokból alakult csapatok. Ebéd után, a délután folyamán sor került az eredményhirdetésre és a dobogós helyen végzett csapatok jutalmazására is. Alsósokkal, felsősökkel külön-külön foglalkozva folytatódott tovább a nap. Az alsósoknak báb előadás, gyermekénekek és egy kreatív táblarajz segített érthetővé tenni a Jézusról szóló Evangélium üzenetét. A felsősöknek dicsőítő énekek és egy bibliai alapú üzenet szólt arról, hogy bölcsen kell utat választanunk életünkben, hogy merre haladunk. A legjobb választás pedig, ha Isten útját választjuk, amit Jézushoz való megtérésünk után tudunk követni.

Jézus mondja: „Én vagyok az út, az igazság és az élet, senki sem mehet az Atyához, csakis én általam.” (János evangéliuma 14:6) E bibliai idézet alapján mondhatjuk azt, hogy Jézus az út. Ez volt az ifjúsági napunk mottója, vezérgondolata.

Hisszük és reméljük, hogy az iskola minden tanulója rá fog lépni erre az útra. A missziós évfolyam felelősök nevében kijelenthetem, hogy izgatottan várjuk a nyári vakáció utáni első találkozást a gyerekekkel!

Fajó Attila

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések