Nagyon hálás a szívem, hogy az idei évben is megszervezhettük a karácsonyi adománygyűjtésünket az idős ellátottaink felé. Ezúton is köszönetet mondok az MPE OCM Segítő Szolgálatnak, Gamf konyhának, Anna mama konyhájának, a Konzervgyári konyhának, és a Honvéd Kórház konyhájának az együttműködésért.

63 helyre tudtunk kivinni tartós élelmiszerekből álló (liszt, kristálycukor, tészta, tej, konzerv, szaloncukor, nápolyi és mandarin) szeretet-csomagot, a házi segítségnyújtásban részesülő gondozottainknak. Az idősek sokszor magányosan töltik a mindennapjaikat, ezért is különösen jól esett nekik az ünnepek alkalmával a gondozónők bátorítása, és a törődés megélése, amit a csomagok átvételekor éreztek.

Köszönjük Istennek a lehetőséget, hogy segíthettünk.

Lázár Zsuzsa
Kecskemét

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »