Érdekes és tanulságos beszélgetés alakult ki Kétegyházán, az MPE OCM házi csoportjában, ahol egy családi háznál gyűltek össze az érdeklődők november 5-én. A gondolkodásmód-váltással kapcsolatban olvastunk néhány igeverset, és azokról beszélgettünk. „Hagyja el útját a bűnös…” (Ézsaiás 55:7) – mondja a Biblia. Mert az emberek szívében minden gondolat, szándék és terv mindig csak rosszra irányul (1Mózes 6:5). Emiatt van minden ember a bűn állapotában. „…hanem változzatok meg értelmetek megújulásával, hogy megítélhessétek: mi az Isten akarata…” (Róma 12:2). Ebben az egy sorban összegződik a megtérés folyamata. Meghalni a régi számára és új életben járni Istennel (Róma 6:11).

Hálás dolog látni és hallani, hogy miként reagálnak az emberek Istennek, a Bibliában kijelentett igazságára, hogyan változik meg gondolkodásmódjuk által az életük is.

V. M.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-bekes-20210126_01
Teljes gőzzel előre!

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának munkatársai nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy 2021-ben is megsegítsék a bajbajutottakat. Az ország különböző pontjain működő SZERETETPONTOK ez év

Elolvasom »