Augusztus elsején a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkatársa néhány önkéntes kíséretével Kishegyesre látogatott a helyi gyülekezet pásztorának meghívására.

Az istentiszteleti alkalom dicsőítő énekekkel kezdődött. A gyülekezet minden tagja felállva, hangosan és örömtől sugárzó arccal énekelt. Ezt követően Kótai Valéria önkéntes tett bizonyságot megtéréséről. Elmondta, hogy Isten meghallgatta imáit, hiszen családtagjai is megtértek Istenhez.

Majd Sötét László igehirdetése következett, melynek középpontjában Zákeus története állt, melyet Lukács evangéliuma 19. fejezetének első tíz versében olvashatunk. Az igehirdető kiemelte, hogy Zákeus mindent megtett annak érdekében, hogy megismerje Jézust. Vajon mi az, amit mi megtennénk vagy megteszünk azért, hogy megismerjük az Urat?  Jézus keresi a kapcsolatot velünk, Zákeus pedig be is hívta őt a házába, ahol együtt ettek. Te behívtad őt a házadba? – hangzott el a kérdés. Mert ha nem, akkor tedd meg most! Biztatta a jelenlévőket a missziós munkatárs.

Sötét László

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések