kivansag_1

A hosszú hétvége miatt ezen a héten csak 3 napot töltöttünk el a gyerekekkel a Szolgáltató házban. Ebben a pár napban a fiatalok választhattak, hogy mit szeretnének csinálni. Nem volt meghatározott terv, lehetőségek voltak, amikből válogathattak.

Játszottunk kiscsoportban gondolkodást fejlesztő és ügyességi játékokat; kipróbáltuk az új, szabadtéri játékokat, amiket vásároltunk; színeztünk, festettünk közösen; sportoltunk és persze a számítógépes játékokat kedvelők is elfoglalhatták magukat. Csütörtökön vendégünk volt Kiss Viktória zumbaoktató, akivel pedig ritmusos zenékre zumbázhattunk, kicsik és nagyok együtt. Ez a hét is élményekben gazdag volt, minden látogató megtalálta a neki megfelelő elfoglaltságot.

Jövő héten is sok szeretettel és izgalmas programokkal várjuk a látogatókat, amivel egyben tematikus heteinket is zárjuk majd itt, a Csillag Szolgáltató Pontban!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »