kreativ_1

Tematikus foglalkozásaink második hetében kreatív napokat tartottunk a Csillag Szolgáltató Pontban. Az ide érkező gyerekek kipróbálhattak különböző kézműves foglalkozásokat, úgymint a kavics festés,gipsz kiöntés és ajtódíszek készítését. Valamint fonalból készült karkötőket is gyárthatott magának az, aki csak akart. A kavics és gipsz alkotásaikat kifestették saját elgondolásuk szerint, melyek igen jól sikerültek, a gyerekek sokszínűségét, többféleségét híven visszaadva. Örülünk neki, hogy a gyerekek megtanulnak ‘alkotni’, kifejezni magukat egyedi módon. Ezzel együtt megtanulják formába önteni érzéseiket, gondolatvilágukat, egyszer s mind átadni azt, ami bennük van. Annak nem csekély az értéke!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »