kotaj20170605_02

Kótajon is kezdetét vette a pünkösdi ünnepség június 5-én, ahol közel 200 tag vett részt az alkalmon, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei helyi megbízottak több településről is jelen voltak itt.
 
Rézműves Mihály, helyi lelkipásztor nyitotta meg az ünnepséget, és egy Zsoltárral buzdította az egybegyűlteket.

Ezt követően Durkó Albert, az MPE Országos Cigánymisszió vezetője hirdette az Isten Igéjét. Az Apostolok cselekedetei 2. rész alapján beszélt arról, hogy a Szentháromság – Atya, Fiú és Szentszellem – egységben, egymáshoz ragaszkodásban, közösségben él. Nekünk is ezt a mintát, példát kell követnünk. Az ünneplő gyülekezet nagy örömmel és Szentszellemmel betöltve fogadták az élő Igét.

Az alkalom folytatásaként Durkó Albert lelkipásztorrá avatta Rézműves Józsefet és Balog Miklóst, amit a gyülekezetek nagy örömmel és hálaadással fogadtak.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »