kotaj20170605_02

Kótajon is kezdetét vette a pünkösdi ünnepség június 5-én, ahol közel 200 tag vett részt az alkalmon, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei helyi megbízottak több településről is jelen voltak itt.
 
Rézműves Mihály, helyi lelkipásztor nyitotta meg az ünnepséget, és egy Zsoltárral buzdította az egybegyűlteket.

Ezt követően Durkó Albert, az MPE Országos Cigánymisszió vezetője hirdette az Isten Igéjét. Az Apostolok cselekedetei 2. rész alapján beszélt arról, hogy a Szentháromság – Atya, Fiú és Szentszellem – egységben, egymáshoz ragaszkodásban, közösségben él. Nekünk is ezt a mintát, példát kell követnünk. Az ünneplő gyülekezet nagy örömmel és Szentszellemmel betöltve fogadták az élő Igét.

Az alkalom folytatásaként Durkó Albert lelkipásztorrá avatta Rézműves Józsefet és Balog Miklóst, amit a gyülekezetek nagy örömmel és hálaadással fogadtak.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »