„Isten embereket használ fel az egyház építésére akkor is, amikor a kézrátétel gyülekezetben való alkalmazására jogosult személyek gyakorolják a hívek felé, hogy azok ezen keresztül épüljenek” – hangzott el folytatólagosan szeptember 18-án, az MPE OCM mezőberényi házi csoportjában.

A Bibliában találunk gyakorlatias tanácsokat arra vonatkozóan, hogy a vezetők miként, mikor és hogyan alkalmazzák a kézrátételes imádkozást a betegekre, vagy egyéb szükségben szenvedőkre, hogy ennek segítségével isteni beavatkozás történjen. Hitünk szerint ez a megnyilvánulás az egyik igen fontos módja annak, hogy az Isten cselekedjen és az ima meg legyen hallgatva. Amikor ez igei módon történik, akkor legtöbbször pozitív megtapasztalásunk lesz.

Arról is szólt a tanítás, hogyan imádkozzunk az otthonukban, családunkban egymásért, másokért, melyet interaktív beszélgetés követett a közel tíz fős csoport alkalmon.

A fotó illusztráció.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »