Igen jó eredményt értek el az MPE OCM Segítő Szolgálat békési nappali ellátójának tehetséges gondozottai az Idősek II. Kárpát-medencei Kulturális és Művészeti Vetélkedőjén. A rendezvényt, amelyre 2014. október 30-án Orosházán került sor, a Szociális Igazgatók és Szakemberek Magyarországi Egyesülete szervezte, és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta.

Több kategóriában is lehetett nevezni. Rébeli-Szabó Imréné, Angyalka néni egy Gyulai Pál verset adott elő. Ez olyan szépen sikerült, hogy még a zsűri tagjai is meghatódtak. Ének kategóriában Nagy Erzsébet és Szalontai Gáborné indult. Előadásuk szintén nagy sikert aratott. Az egyéb kategóriában Farkas Mátyásné, „kis” Mari attrakciója következett. Hajlékonyságával elkápráztatta a közönséget. Ez a produkció a II. helyezést jelentette számára.

Alkotóművészet kategóriában Kárp Lajosné egy szép kalocsai hímzésű lányka blúzt mutatott be. Domokos Istvánné gyönyörű gobelin alkotásával a II. helyezést érte el.

A szünetben lehetőség adódott arra, hogy megismerkedjenek egymással a versenytársak, sőt még barátságok is kialakultak Az egész versenyt körülvette a szeretet. Idős művészeink felejthetetlen élménnyel tértek haza. Büszkék vagyunk rájuk!

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. március 27.
 • 2023. március 27. 17:30

  Esemény: Házi csoport Mezőberényen

  Helyszín: Mezőberény, Gárdonyi utca 4.


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Eger-Felnémet

  Helyszín:


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsend

  Helyszín: Kerecsend, 3396 Magyarország


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Egerszalók (Egerszalók, Kossuth u. 67. Közösségi Ház)

  Helyszín:


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Pétervásárán

  Helyszín: Pétervására, Köztársaság u. 52.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Személyes üzenet Istentől

Minden héten vasárnap láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából

Elolvasom »