Igen jó eredményt értek el az MPE OCM Segítő Szolgálat békési nappali ellátójának tehetséges gondozottai az Idősek II. Kárpát-medencei Kulturális és Művészeti Vetélkedőjén. A rendezvényt, amelyre 2014. október 30-án Orosházán került sor, a Szociális Igazgatók és Szakemberek Magyarországi Egyesülete szervezte, és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta.

Több kategóriában is lehetett nevezni. Rébeli-Szabó Imréné, Angyalka néni egy Gyulai Pál verset adott elő. Ez olyan szépen sikerült, hogy még a zsűri tagjai is meghatódtak. Ének kategóriában Nagy Erzsébet és Szalontai Gáborné indult. Előadásuk szintén nagy sikert aratott. Az egyéb kategóriában Farkas Mátyásné, „kis” Mari attrakciója következett. Hajlékonyságával elkápráztatta a közönséget. Ez a produkció a II. helyezést jelentette számára.

Alkotóművészet kategóriában Kárp Lajosné egy szép kalocsai hímzésű lányka blúzt mutatott be. Domokos Istvánné gyönyörű gobelin alkotásával a II. helyezést érte el.

A szünetben lehetőség adódott arra, hogy megismerkedjenek egymással a versenytársak, sőt még barátságok is kialakultak Az egész versenyt körülvette a szeretet. Idős művészeink felejthetetlen élménnyel tértek haza. Büszkék vagyunk rájuk!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések