MakoveineDurkoNikoletta

Mennyi szép emlék kötött ide, szeretteid, szívedből szakadtak, küldetésed, szereteted személyei.

Céllal születtél erre a világra, küldetésed bevégezted, s az örök hazában, a menny dicsőségében élsz tovább, örökké.

Jó volt Veled minden, jó lesz Veled újra találkozni, mert nem csupán a szívünkben, az emlékeinkben élsz tovább, hanem szellemi/fizikai valóságban is Krisztussal, Krisztusban.

Nagy változások jönnek a világra, az óvodai, iskolai képzésben is. Te az élő hiteddel, türelmes, nem tolakodó, hiteles krisztusi életeddel leraktad a Reményhír Intézményünkben a stabil keresztény alapokat. Nem mindenki számára látványos dolgokat tettél, mégis a legfontosabbat, s mélyre mentél. Építeni fogunk rá.

Szeretünk!

Viszontlátásra.

Albert

Makoveiné Durkó Nikolettát, Nikit a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió saját halottjának tekinti. Tisztelettel, köszönettel és hálával adózunk elkötelezett, önzetlen munkájának, odaszánt szeretettel teljes szolgálatának, Jézus Krisztust képviselő jellemének. A mennyei viszontlátás reményében búcsúzik az Országos Cigánymisszió és a Reményhír Intézmény vezetősége, munkatársi közössége.   

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »