„Istenem, te tanítottál ifjúkorom óta, mindmáig hirdetem csodáidat. Istenem, ne hagyj el késő vénségemben sem, míg csak hirdethetem hatalmadat, nagy tetteidet a jövő nemzedéknek.”

                                                                                                                         /71. Zsoltár 17-18.vers/

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálata idén is megünnepelte, kiemelt eseményként kezelte a Szépkorúak napját. Országszerte a Segítő Szolgálat különböző telephelyein gondozó a gondozottal együtt örül ilyenkor és sokféle ajándékkal kedveskedik egymásnak. Ünnepi műsorral, ízes ételekkel, finom süteményekkel. 

Természetesen a legfőbb, elmaradhatatlan alkotóeleme ez ünnepnek a kedvesség, törődés, szeretet! Ez az ami a mindennapokat ünneppé teszi, a legtöbb, mit emberként, szociális gondozottként vagy szociális gondozóként egymásnak adhatunk.

Így, itt is, ebben a formában is engedjék meg, hogy sok-sok örömöt, jó egészséget kívánjunk minden kedves gondozottunknak az MPE OCM Segítő Szolgálatának nevében! Isten áldása kísérje életüket, hogy beteljesüljenek a Biblia szavai: “…hirdetem hatalmadat, nagy tetteidet a jövő nemzedéknek.”

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »