kispalad_ruhaadomany_01

„Adjatok, néktek is adatik, jó mértéket, megnyomottat és megrázottat, színig teltet adnak a ti öletekbe. Mert azzal a mértékkel mérnek néktek, amellyel ti mértek.” (Lukács 6,38)

Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Szeretetszolgálata folyamatosan arra törekszik, hogy ne csak szóban nyújtson segítő jobbot, hanem valóságos, kézzel fogható tettekben is. Nem könnyű feladatvállalás ez, sőt nehéz!

Mégis, amikor szükség van, Isten gondviselése láthatóvá válik, mindig a kellő időben. Hiszen „Mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak” (Prédikátor 3,1).

Így történt ez most is Isten szerető kegyelmének köszönhetően, hogy Szeretetszolgálatunk ruha és egyéb adományokat szállíthatott a kispaládi gyülekezeti közösség részére.

Lukács Miklós, a gyülekezet lelkipásztora őszinte háláját fejezte ki az Úr gondviseléséért.

kispalad_ruhaadomany_02

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »