szakmak_1

Ezen hét napjain a gyerekek arról hallhattak, hogyan érdemes szakmát választani, és miért fontos tanulni. Különböző szakmai területeket érintettünk, mellyel motiválni szerettük volna a fiatalokat a tovább tanulásra.

Kovács Adrienn békési roma származású, több diplomával rendelkező előadónk beszélt arról, hogy miért érdemes tanulni és hogy származástól függetlenül is érvényesülhettünk, ha kitartóan haladunk célunk felé. Kovács Tamás beszélt az informatika programozói területéről. Jakus Elena hittan tanár mesélt arról, hogyan érte el céljait. Reszelő Zoltán sport szervező és gyógypedagógiai tanár elmondta, miként kezelik az intézményükbe járó diákokat. Kis István missziós vezető elmagyarázta a cukrász, pincér szakmák előnyeit és hátrányait. Betekintést nyerhettünk Gógán István, szociális ápoló és gondozó munkaköri tevékenységébe. Rabatin-Farkas Hajnalka, titkársági ügyintéző a gyors- és gépírás technikáiról beszélt, majd állhatatosságra buzdította a gyerekeket. Abdul Ádám, az MPE OCM missziós igazgatója buzdító szavakkal lelkesítette a fiatalokat, hogy bátran kérjenek segítséget a tanulás terén, elmagyarázta, milyen irányban indulhatnak el, ahol sikereket érhetnek el az életben.

Ezúton szeretnénk megköszönni vendégeinknek, hogy eljöttetek hozzánk, bepillanthattunk életük különböző szakaszába. Sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések