tuzserpc20101105_01

Immár a vége felé közeledünk annak a programnak, melynek keretén belül számítástechnikai eszközöket adományozhattunk az arra ráutalt általános-, közép- és főiskolás gyermekek részére. Minden bizonnyal az ilyen és ehhez hasonló programokra szükség van, hiszen számtalan kérés érkezett, és a mai napig is érkezik be hozzánk.

Tesco Global Áruházak Zrt. és a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint a Magyarok Európában Egyesület jóvoltából, az Evangéliumi Pünkösdi Közösség Országos Cigánymisszió, valamint a Reményhír Alapítvány komplett számítástechnikai eszközt adományozott, Iványi Julianna általános iskolai és Jónás Norbert középiskolai tanulóknak.

Az Adományozó célja, hogy olyan roma és nem roma tehetséges gyerekek tanulmányi esélyeit növelje, akiknek – családjuk anyagi nehézségei miatt – számítástechnikai eszköz beszerzésére nincs lehetőségük.

tuzserpc20101105_04

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ópályi
150 reggeli Ópályiban

A Segítő Kéz a Reménységben Egyesület minden tanítási nap reggelén szendvicsekkel és teával segíti  az iskolába tartó hátrányos helyzetű gyermekeket Ópályiban. Ezt a

Elolvasom »
pcsz-berettyoujfalu-20210301_00
Segítünk a bajban

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA érkezett egy kérelem, melyben az állt, hogy egy többgyermekes család krízishelyzetben él. Telefonos egyeztetés után az édesanya felkeresett minket a

Elolvasom »