logo

Ez a kérdés talán mindenki számára egyértelmű lehet – legalábbis így gondolnánk. Ki szeretni építeni egy olyan házat, melynek nincs alapja? Talán még fel is háborodnánk, ha nekünk tennék fel személyesen ezt a kérdést.

Ami érvényes azonban az építő iparban, ugyan úgy figyelembe kell vennünk a spirituális életünkben is. A lelki életünk fejlődése sem lehetséges igazi alapok nélkül – állapítottuk meg Szeghalmon, július 11-én, az MPE OCM helyi házi csoportjában.

A nehezebb kihívást nem az alap szükségének belátása okozza, hanem annak  a gyakorlati alkalmazása. Ha mindenki helyesen alkalmazná a tanultakat, kevesebb zátonyra futott életet látnánk. A Jézusban való hit és az Ő benne való megmaradás hitünk alapja. Hogy hogyan működik, és hogyan fejlődik majd életünk – az Ige házépítéshez hasonlítja azt. Interaktív beszélgetés követte a témakifejtést.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »