Október 26-án az MPE OCM Segítő Szolgálatának békési telephelyén Szép korúak napját ünnepelhettük meg ellátottaink körében. Szép és a szívnek igen kedves programokat hallgathatunk együtt a Reményhír Szakközépiskola Általános Iskola Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola óvodásaitól és általános iskolásaitól. Zene, tánc és vidámság lengte be a termet az óvodások előadása alatt. Az iskolások által előadott mese, pedig méltán emlékeztetett bennünket arra, miért is kell megbecsülnünk idősebbjeinket. Fazekas Hajnalka intézményvezető köszöntését Kvasz Edit telephelyvezető olvasta fel, az esemény moderálását Gáspár Györgyi, szociális menedzser-igazgató, végezte.

Kis István, a missziós titkárság vezetőjének bibliai gondolatai bátorították a jelenlévőket, miszerint Istenbe vetett reménységünk nem fog csalódást okozni. Szép korban is illik hozzánk az isteni remény, amely megszépíti életünket!

Baloghné Kis Magdolna szólóénekével zárult ünnepi műsorunk és a sok jókívánság közül talán a legfontosabb álljon itt befejezésül: Jövőre ugyanígy találkozzunk!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »