remenyhirse

Nagy erőbedobással készült első megmérettetésére a Reményhír Sport Egyesület csapata. Az egyesület történetének első mérkőzését március 12-én szombaton, Békéscsabán játszotta, ahol sikeresen helytálltak a fiatal sportolók.

A Reményhír SE az Egyesületi Bozsik Program keretében megrendezett bajnokságon körmérkőzésen vett részt, ahol az U13-as korosztályban indított csapatot a békési sportegyesület.

Az egyesület futballistái folyamatosan bekapcsolódnak a bajnokságba, ehhez a felkészülésüket Farkas Mihály edző irányítja. A cigánymisszióval együttműködő Reményhír Sport Egyesület egyfajta kommunikációs hídként is tekint a sportra, amely során a fiatalok és a szüleik, minden korosztály csatlakozhat nézőként, játékosként a szabadtéri futballpálya házi versenyein, nyári táborain is, hogy csapatban tapasztalja meg a közösség jótékony erejét. A „Mozdulj! – egy összetartóbb városért” című pályázat keretein belül tavaly októberben Békésen átadott élőfüves futballpálya és strandröplabda pálya technikai lehetőséget is biztosít, és nagymértékben segíti a sportolni vágyó fiatalok kibontakozását.

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
1520468-Medium
Cigányságért-díj átadó

Ünnepélyes keretek között vehette át Kovács Gusztáv, elnöktől a Békési Roma Nemzetiségi Önkormányzat legrangosabb elismerését Surman László. A Cigányságért-díjat a nemzetiségi önkormányzat tagjai

Elolvasom »