tuzifa_pcsz_2014_01

Sok történet egyike a következő. 2014. október 27-én egy levélben megfogalmazott kérés érkezett a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió által alapított Szeretetszolgálathoz.

A békési család írásában részletezte, hogy otthonukba egy újszülött gyermek érkezett, ám örömük mégsem felhőtlen, mivel igen nehéz anyagi helyzetben vannak, ezért nem tudnak tűzifát vásárolni, pedig a melegre az újszülöttnek nagy szüksége lenne.

Békési Endre a Cigánymisszió Szeretetszolgálatának munkatársa még aznap meglátogatta a családot. A helyszínen örömmel fogadták a szolgálat vezetőjét, és igencsak meghatódtak, amikor meglátták, hogy egy egész utánfutónyi tűzifát hozott magával.

Békési Endre elmondta, a család otthonába érve vették észre, hogy két újszülött is van. Duplán jó érzés, hogy a Szeretetszolgálat az otthon melegét vihette el a két újszülött gyermek és családja részére. Az újszülöttekre és a ház valamennyi lakójára áldást kívántunk, ők pedig örömmel és hálával telt szívvel búcsúztak el tőlünk.

Lakatos Gyula

tuzifa_pcsz_2014_02

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »