kotaj_gyermeknap_2020_06

2020. 09. 13-a emlékezetes nap volt a kótaji gyermekek számára, hiszen a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Kótaji Gyülekezete egész napos gyermeknapot tartott a helyi fiatalok számára.

A gyülekezet tagjai közös összefogással szervezték meg a fiatalok számára a programokat a rendezvényre. A játékok főszervezője és levezénylője Lakatos Róbert volt.

A gyerekek nagy kedvence az ugrálóvár volt, de azon kívül lehetőségük volt összemérni erejüket kötélhúzásban, pillecukorevő- és chipsevőversenyen, bibliai kvízvetélkedőn és sok egyéb különböző vetélkedőkön, sorversenyeken is, ahol többen is értékes nyereményeket kaptak teljesítményükért cserébe.

A felnőttek sem tétlenkedtek, amíg a gyermekek szórakoztak, ők hotdogokat, gulyáslevest és sült ételeket főztek a kicsiknek és egymásnak.

Csodálatos nap volt, melynek emlékét reméljük minden résztvevő gyermek és felnőtt szíve még sokáig őrizni fog.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »