bm-mmsz-tef-logo

Sajtóközlemény

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió „Zenei program megvalósítása – Mindenki szívében van egy dallam!” című, SZOC-20-ALT-FEJL-ESZK-4-0008 számú pályázata.

Támogatási időszak: 2020. július 17. – 2021. június 30.

Megvalósítás helyszíne: Kömlő

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió a SZOC-20-ALT-FEJL-ESZK-4-0008 azonosítószámon 994.916 Ft összegű, 100% mértékű támogatást nyert, melynek célja a „Mindenki szívében van egy dallam!” című komplex zenei program megvalósítása a Máltai Szimfónia Program módszertanával. Kömlő a Felzárkózó Települések projekt egyik megvalósítási helyszíne. A társadalmi felzárkózás szerves része az egyéni sikerélményen alapuló pozitív identitás, a produktív közösségi élmények megteremtése, illetve a rövid- és hosszú távú célkitűzések közös megvalósításának folyamata. Mindezek megvalósításához a közös zenélést használtuk eszközként a hátrányos helyzetű gyermekek felé.

A támogatás összegéből vásároltunk hangszereket: gitárokat, hegedűket és csellót. A gyermekekkel egy zenetanár foglalkozott és egy önkéntes szociális segítő végezte a mentori feladatokat. A programba 45 fő gyermeket sikerült bevonni. A projekt hasonló FETE-s települések összefogásában közös programmal és koncerttel zárult Tiszaburán.

Ezúton is köszönjük Magyarország Kormányának támogatását!

2021. július 21.
Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »