2022 Jótékonysági koncert 1

EGY CSEPP REMÉNY - Jótékonysági koncert

December 15-én adománygyűjtő koncertet rendezünk a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió központjában. A befolyt összegből az MPE OCM Szeretetszolgálatánál segítséget kérő rászoruló embereket segítjük. A koncerten fellép Kökény Attila énekes.

Belépőjegyet kizárólag előzetesen tudsz venni, az alábbi helyeken:

  • MPE OCM központ (5630 Békés, Verseny utca 7.); 8-16 óra között

Kiknek és miért gyűjtünk?

Sokaknak ez az egyik legnehezebb időszak. Túl sokan vannak köztünk olyanok, akik számára ez az időszak is a nélkülözésről szól. Nekik szeretnék egy csepp reményt adni, és december 15-én egy adománygyűjtő koncert keretében támogatást gyűjteni. A cél, hogy Isten áldásával nem csak a karácsonyi időszakban, hanem az utána következő, hideg és sötét januárban is segíteni tudjuk ezeket a rászorulókat. Hogy egy kis reményt adjunk. Az adománygyűjtő koncerten befolyt összegből elsősorban tüzelőanyaggal,tartós élelmiszer csomagokkal segítünk.

Az MPE OCM Szeretetszolgálata hosszú évek óta segít a rászorulóknak, határokat és kivételt nem ismerve. A szegénység, az éhség és a nélkülözés egyre nagyobb probléma, ezért Szeretetszolgálatunk szívén viseli az egyedi élethelyzeteket, felkarolja a cigányokat, az időseket, a magukra maradt családokat, a hátrányos helyzetűeket, a hajléktalanokat.

Egy csepp remény is számít. Adj te is reményt!

Nem tudok részt venni a koncerten, de szeretnék segíteni!

A jegyvásárlásból befolyt teljes összeget a rászorulók segítésére fordítjuk. Azonban, mivel a jegyek száma korlátozott, a segítségre várók száma viszont egyre nagyobb, lehetőséget biztosítunk támogatói jegy vásárlására is.

Azon adományozóinknak, akik 3000 Ft, vagy afölötti összeget adományoznak, azoknak e-mailen keresztül eljuttatjuk a teljes koncert felvételét.

* * * * *

Támogatói jegyet tud váltani PayPal segítségével vagy banki átutaláson keresztül.

Kattintson a megfelelő összegre:

Banki átutalással:
MPE OCM
11733003-27310883 (OTP Bank)
Közlemény: Jótékonysági koncert

“Aki jó szívvel adakozik, áldott lesz, mert saját kenyeréből ad az éhezőknek.” Biblia (Példabeszédek 22,9)

További információk:
Info: +36 70 417 1488 (8-16 óra között)
E-mail: kommunikacio@remenyhir.hu
Facebook esemény: facebook.com/events/883362593116150

Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió
5630 Békés, Petőfi utca 56.
Adószám: 18393567-2-04