2022 Jótékonysági koncert 1

EGY CSEPP REMÉNY - Támogassa a rászoruló családokat

December 15-én adománygyűjtő koncertet rendeztünk a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió központjában. A befolyt összegből az MPE OCM Szeretetszolgálatánál segítséget kérő rászoruló embereket segítjük. A koncerten fellépett Kökény Attila énekes. 

Támogatói jegy vásárlással még mindig tud segíteni és megkaphatja Kökény Attila teljes koncert felvételét! 

Kiknek és miért gyűjtünk?

Sokaknak ez az egyik legnehezebb időszak. Túl sokan vannak köztünk olyanok, akik számára ez az időszak is a nélkülözésről szól. Nekik szeretnék egy csepp reményt adni. A cél, hogy Isten áldásával nem csak a karácsonyi időszakban, hanem az utána következő, hideg és sötét januárban is segíteni tudjuk ezeket a rászorulókat, hogy egy kis reményt adjunk. A támogatói jegyek által befolyt összegből elsősorban tüzelőanyaggal, tartós élelmiszer csomagokkal segítünk.

Az MPE OCM Szeretetszolgálata hosszú évek óta segít a rászorulóknak, határokat és kivételt nem ismerve. A szegénység, az éhség és a nélkülözés egyre nagyobb probléma, ezért Szeretetszolgálatunk szívén viseli az egyedi élethelyzeteket, felkarolja a cigányokat, az időseket, a magukra maradt családokat, a hátrányos helyzetűeket, a hajléktalanokat.

Egy csepp remény is számít. Adj te is reményt!

A jegyvásárlásból befolyt teljes összeget a rászorulók segítésére fordítjuk. A téli időszakban a segítségre várók száma egyre nagyobb. A támogatói jegy vásárlásával segíthet nekik átvészelni ezt a kiemelten nehéz időszakot.

Azon adományozóinknak, akik 3000 Ft, vagy afölötti összeget adományoznak, azoknak e-mailen keresztül eljuttatjuk a Kökény Attila jótékonysági koncert teljes felvételét.

* * * * *

Támogatói jegyet tud váltani PayPal segítségével vagy banki átutaláson keresztül.

Kattintson a megfelelő összegre:

Banki átutalással:
MPE OCM
11733003-27310883 (OTP Bank)
Közlemény: Támogatás

„Aki jó szívvel adakozik, áldott lesz, mert saját kenyeréből ad az éhezőknek.” Biblia (Példabeszédek 22,9)

További információk:
Info: +36 70 417 1488 (8-16 óra között)
E-mail: kommunikacio@remenyhir.hu

Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió
5630 Békés, Petőfi utca 56.
Adószám: 18393567-2-04