A Reményhír Kupa idei fordulói ismét bővelkedtek izgalmakban, örömben és lelkesedésben. A fiatal focisták minden meccset élveztek, míg a szurkolók a lelátókról buzdították őket. Az események nemcsak a sport, hanem a közösségi összetartás ünnepei is voltak.

Első forduló: Békésen

Július 13-án Békésen rendezték meg a Reményhír Kupa 2024-es első fordulóját a Reményhír Sportpályán. Négy csapat érkezett, hogy összemérjék tudásukat, a gyerekeket szülők, testvérek és barátok egyaránt támogatták. Az időjárás kihívásokat hozott a 40 fokos hőséggel, de a meccsek zökkenőmentesen zajlottak. A résztvevők emléklapot kaptak, és a kiemelkedő teljesítményeket külön kupával jutalmazták.

Második forduló: Kiskőrösön

Július 20-án Kiskőrös adott otthont a második fordulónak. Három csapat mérkőzött meg egymással, köztük egy lánycsapat is. A helyi csapaton kívül még egy olyan csapat játszott, amelynek tagjai Zákányszék és Kiskőrös játékosai közül kerültek ki. A második forduló nyertes csapata a Gipsy Kings nevű csapat lett, akik kiváló teljesítményt nyújtottak.  A szervezők szerint a gyerekek rendkívül motiváltak voltak, és fegyelmezetten játszottak. Az ebéd bográcsban készült, ami tovább erősítette a közösségi élményt. Az esemény végén ismét kiosztották a legbecsületesebb játékosnak, a legjobb kapusnak és a gólkirálynak járó kupákat.

Harmadik forduló: Kunágotán

Kunágota volt a helyszíne a harmadik mini bajnokságnak, ahol több mint nyolcvanan gyűltek össze. A forró nyári nap ellenére a fiatal tehetségek izgalmas mérkőzéseket játszottak. A Gyulai Körzetközpont képviselői is jelen voltak, hogy figyeljék a kiemelkedő játékosokat. A kunágotai edzők elmondták, hogy anyagi okok miatt nem tudtok részt venni a Bozsik-programban és más versenyeken, így különösen nagy élmény volt a gyerekek számára, hogy ilyen színvonalas körülmények között és díjazással játszhat.

Negyedik Forduló: Ózdon

Július 27-én Ózdon rendezték meg a negyedik mini bajnokságot, ahol négy lelkes csapat mérte össze tudását. A nap folyamán a sport iránti szenvedély és a közösség ereje volt a meghatározó. Egy lánycsapat is részt vett az eseményen, ami tovább színesítette a tornát. A 15 évesekből álló csapat versenyen kívül szerepelt, de lelkesedésük és elhivatottságuk példaértékű volt. A döntő meccsek fokozott izgalmakat hoztak, és minden csapat megérdemelte az elismerést.

A Reményhír Kupa idei fordulói során a résztvevők nem csupán fizikai, hanem lelki feltöltődést is kaptak. A fiatal focisták és támogatóik egyaránt emlékezetes élményekkel gazdagodtak, amelyek minden bizonnyal hosszú ideig megmaradnak emlékezettükben.

Az utolsó fordulót, ami egyben a döntő is, augusztus 10-én szombaton 9 órai kezdéssel rendezik meg Békésen a Soványhát utcai sportpályán.

A sportesemény a Roma-Program-23-0253 pályázat keretében valósult meg.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. szeptember 19.
  • 2024. szeptember 19. 17:00

    Esemény: Házi csoport Körösnagyharsány

    Helyszín: Körösnagyharsány, 5539 Magyarország


     

  • 2024. szeptember 19. 17:00

    Esemény: Házi csoport Nyírpilis

    Helyszín: Nyírpilis, Magyarország


     

  • 2024. szeptember 19. 17:00

    Esemény: Istentisztelet Hajdúhadház

    Helyszín: Hajdúhadház, Magyarország


     

  • 2024. szeptember 19. 17:30

    Esemény: Házi csoport Mezőberény

    Helyszín: Mezőberény, 5650 Magyarország


     

  • 2024. szeptember 19. 18:00

    Esemény: Házi csoport Kiskunmajsa

    Helyszín: Kiskunmajsa, 6120 Magyarország


     

  • 2024. szeptember 19. 18:00

    Esemény: Házi csoport Kótaj

    Helyszín: Kótaj, Magyarország


     

  • 2024. szeptember 19. 18:00

    Esemény: Házi csoport Mezőtárkány

    Helyszín: Mezőtárkány, 3375 Magyarország


     

  • 2024. szeptember 19. 18:00

    Esemény: Házi csoport Rohod

    Helyszín: Rohod, 4563 Magyarország


     

  • 2024. szeptember 19. 18:00

    Esemény: Ifjúsági alkalom Verpeléten

    Helyszín: Verpelét, Kossuth u. 24. Közösségi Ház


     

  • 2024. szeptember 19. 18:00

    Esemény: Istentisztelet Egerben

    Helyszín: Eger, Malomárok u. 1.


     

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Sátai istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »