karacsonyiciposdoboz_zakanyszekiszeretetpont_2020_19

150 cipősdobozzal tette szebbé a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata Zákányszéki SZERETETPONT-ja 150 gyermek karácsonyát.

A 150 cipősdobozból 110-et a Misszió, 40 dobozt pedig a zákányszéki és a szegedi gyülekezet tagjai készítettek el a gyermekek számára. A zákányszéki csapathoz csatlakoztak nemrég megtért szegedi testvéreink is, a SZERETETPONT vezetője, Péter Pál pedig elkeresztelte a csapatot „A gondviselő csapatnak”, hiszen a csoport tagjai mind szeretnek gondot viselni másokról, gondolnak azokra, akiknek nincs semmijük, és ahol látják a hiányt, a szükséget, ott cselekszenek és adnak.

A gondviselő csapat először Kiskunmajsára indult, ahová vittek magukkal láncfűrészeket is. Amelyik családnál kellett, ott felvágták a fákat. Közben osztottak önkénteseink a cipősdobozok mellett a József program keretén belül 50 darab élelmiszer csomagot is szegényebb családok számára, melyek lisztet, olajat, cukrot, tésztát, rizst, vizet, takarókat és párnákat tartalmaztak. Ezen kívül 40 db finom bejglit is szétosztottak a SZERETETPONT tagjai, valamint az egyik családnál nem volt gáztűzhely, így oda azt is vittek.

Kiskunhalason a cipősdobozokon kívül két karton sampont is osztottak, valamint a gyermekek számára ceruzákat, plüssállatokat.

A két településen kívül a gondviselő csapat cipősdobozokat osztogatott még Zákányszéken, Szegeden, Kiskundorozsmán, Mélykúton, Kiskőrösön és Csengődön is, valamint a szentmihályteleki családok átmeneti otthonába vittek 15 csomagot a gyerekeknek.

Péter Pál szavaival:

„Hiszem azt, hogy nagy örömöt viszünk mindenkinek. Bátorítani szeretnék mindenkit, hogy jó érzés adni, gondoljunk másokra is, gondoljunk a szegényekre, azokra, akiknek nincs semmijük!”

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. február 23.
 • 2024. február 23. 13:30

  Esemény: Igehirdetés Gyulán a börtönben

  Helyszín: Gyula


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Battonya

  Helyszín: Battonya, Magyarország


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kevermesen

  Helyszín: Kevermes, Felszabadulás u.23.


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsenden

  Helyszín: Kerecsend, Pataki u.


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Piricse

  Helyszín: Piricse, 4375 Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Kompolton

  Helyszín: Kompolt, Deák F. u. 2.


   

 • 2024. február 23. 19:00

  Esemény: Házi csoport Zákányszék

  Helyszín:


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Kótaji Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »
Fókuszban a testi-lelki egészség

Izgalmas és tartalmas információkkal gazdagodtak a résztvevők a Lélekben rendben című programsorozat újabb állomásán, amelynek ezúttal is a Pünkösdi Cigánymisszió békési központja adott

Elolvasom »