2013. december 19-én került megrendezésre a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálatának év végi munkatársi értekezlete, díjátadója, a békési Kegyelem Gyülekezet nagytermében. Az alkalomra Szolgálatunk telephelyvezetői, vezető gondozói és a vezetők által az „Év gondozója díjra” jelölt főállású gondozók, valamint társadalmi gondozók kaptak meghívást.

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió misszióvezetője Durkó Albert nagy szeretettel köszöntötte a munkatársakat, megköszönve az egész éves odaadó munkát, és hálás szívvel gondolt vissza az elmúlt évre, melyben nap, mint nap éreztük az isteni kegyelmet. Méltató szavai után, a Segítő Szolgálat intézményvezetője Puskásné Torma Ruth üdvözölte az egybegyűlteket, és rövid évértékelést tartott. Az intézményvezető kiemelte, hogy a gondozó munkatársak szeretetteljes, áldozatkész, szorgalmas és kitartó munkájának köszönhetően a Szolgálat megerősödve és bizalommal teljesen néz a következő évre.

Az „Év gondozója” címre jelölt munkatársak felé történő köszönetnyilvánítás után, Durkó Albert misszióvezető és Puskásné Torma Ruth intézményvezető átadta a 2013-as év nyerteseinek szánt plakettet és ajándékot. A díjra jelöltek egy szempontsornak kellett megfeleljenek, mely alapján a telephelyvezetői jelöléseket egy háromtagú bizottság bírálta el. 2013-ban az év főállású gondozója Csurka Mátyásné (szegedi telephely), az év társadalmi gondozója Ludas István Csaba (kalocsai telephely) lett.  A meghatott kollégákat mindannyian nagy tapssal és elismeréssel köszöntöttük.

Az ünnepélyes alkalmat Durkó Albert misszióvezető zárta, jövőre néző gondolataival.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. március 27.
 • 2023. március 27. 17:30

  Esemény: Házi csoport Mezőberényen

  Helyszín: Mezőberény, Gárdonyi utca 4.


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Eger-Felnémet

  Helyszín:


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsend

  Helyszín: Kerecsend, 3396 Magyarország


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Egerszalók (Egerszalók, Kossuth u. 67. Közösségi Ház)

  Helyszín:


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Pétervásárán

  Helyszín: Pétervására, Köztársaság u. 52.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Személyes üzenet Istentől

Minden héten vasárnap láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából

Elolvasom »