2013. december 19-én került megrendezésre a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálatának év végi munkatársi értekezlete, díjátadója, a békési Kegyelem Gyülekezet nagytermében. Az alkalomra Szolgálatunk telephelyvezetői, vezető gondozói és a vezetők által az „Év gondozója díjra” jelölt főállású gondozók, valamint társadalmi gondozók kaptak meghívást.

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió misszióvezetője Durkó Albert nagy szeretettel köszöntötte a munkatársakat, megköszönve az egész éves odaadó munkát, és hálás szívvel gondolt vissza az elmúlt évre, melyben nap, mint nap éreztük az isteni kegyelmet. Méltató szavai után, a Segítő Szolgálat intézményvezetője Puskásné Torma Ruth üdvözölte az egybegyűlteket, és rövid évértékelést tartott. Az intézményvezető kiemelte, hogy a gondozó munkatársak szeretetteljes, áldozatkész, szorgalmas és kitartó munkájának köszönhetően a Szolgálat megerősödve és bizalommal teljesen néz a következő évre.

Az „Év gondozója” címre jelölt munkatársak felé történő köszönetnyilvánítás után, Durkó Albert misszióvezető és Puskásné Torma Ruth intézményvezető átadta a 2013-as év nyerteseinek szánt plakettet és ajándékot. A díjra jelöltek egy szempontsornak kellett megfeleljenek, mely alapján a telephelyvezetői jelöléseket egy háromtagú bizottság bírálta el. 2013-ban az év főállású gondozója Csurka Mátyásné (szegedi telephely), az év társadalmi gondozója Ludas István Csaba (kalocsai telephely) lett.  A meghatott kollégákat mindannyian nagy tapssal és elismeréssel köszöntöttük.

Az ünnepélyes alkalmat Durkó Albert misszióvezető zárta, jövőre néző gondolataival.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések