MPEOCMsegitoszolgalat_telephelyvezetoiertekezlet_20220331_01

Szakmai értekezleten a Segítő Szolgálat engedélyes telephelyeinek telephelyvezetői, szakmai egységvezetői, valamint az MPE OCM Igazgatósága és a Segítő Szolgálat Intézményvezetése vett részt.

Az értekezlet főbb témakörei:

Intézményvezetői összegzés, beszámoló az előző év munkájáról, tapasztalatairól. Aktuális szervezeti változások, szakmai feladatok, a Segítő Szolgálatot érintő hatósági ellenőrzések. A szervezeti, szakmai működést érintő jogszabályváltozásokhoz kapcsolódó végrehajtási feladatokkal kapcsolatos kérdések-válaszok.

A jelenlévőket Durkó Albert misszióvezető köszöntötte és röviden tájékoztatta az aktuális fenntartói döntésekről, intézkedésekről, felhívta a figyelmet a jelenlegi háborús helyzetben az MPE OCM által a menekülteknek nyújtott segítségnyújtás fontosságára. Továbbá kiemelte a Segítő Szolgálat szociális feladatellátásának fontosságát és fejlesztése iránti teljes elkötelezettségét.

Surman László missziós igazgató beszámolt a Szeretetszolgálat Ukrán menekültek érdekében végzett tevékenységeiről, így a befogadásról, számukra nyújtott segítségről, támogatásról, adomány gyűjtésről-és kiosztásról.

Fazekas Hajnalka intézményvezető előadásában ismertette a 2022. év célkitűzéseit és az ezek megvalósulását elősegítő feladatokat. Kiemelte az elmúlt év pandémiás időszaka alatt végzett munkával kapcsolatban, hogy a Szolgálatnak minden dolgozója munkájával, példaértékű helytállásával hozzá tett ahhoz, hogy az intézmény a járvány jelentette kihívásoknak szépen meg tudott felelni. Kiss Szilvia intézményvezető – helyettes előadásában a szakmai dokumentáció vezetésére vonatkozó szabályozásról tájékoztatta a szakmai vezetőket. Majd a telephelyvezetők által felvetett kérdések megválaszolásával zárult a szakmai értekezlet.

Az esemény minden résztvevő számára eredményes és hasznos volt, amely nagyban elősegíti a hatékony feladatellátását.

Békés, 2022. március 30.

Fazekas Hajnalka

intézményvezető

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. március 24.
 • 2023. március 24. 13:30

  Esemény: Igehirdetés Gyulán a börtönben

  Helyszín: Gyula


   

 • 2023. március 24. 17:00

  Esemény: Házi csoport Battonya

  Helyszín: Battonya, Magyarország


   

 • 2023. március 24. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kevermesen

  Helyszín: Kevermes, Felszabadulás u.23.


   

 • 2023. március 24. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2023. március 24. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2023. március 24. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsenden

  Helyszín: Kerecsend, Pataki u.


   

 • 2023. március 24. 18:00

  Esemény: Házi csoport Piricse

  Helyszín: Piricse, 4375 Magyarország


   

 • 2023. március 24. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Kompolton

  Helyszín: Kompolt, Deák F. u. 2.


   

 • 2023. március 24. 19:00

  Esemény: Házi csoport Zákányszék

  Helyszín:


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Személyes üzenet Istentől

Minden héten vasárnap láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából

Elolvasom »
Legyünk hálásak mindenért!

Minden héten vasárnap délelőtt 8:50- kor láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot.

Elolvasom »
Megemlékezés a Reményhírben

Ünnepélyes iskolai megemlékezést tartottak a békési Reményhír Intézmény Jantyik Mátyás utcai székhelyén március 15-e, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörése 175. évfordulójának alkalmából.

Elolvasom »