A kunadacsi gondozottak már nyár óta készítették szívüket az ünnepi rendezvényre, amivel a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálatának munkatársai lelkesen készültek.

A kunszentmiklósi telephely gondozottai már nyár vége óta kérdezgették munkatársainkat, hogy „ugyan mikor lesz már?”. Végül is elérkezett a várva várt nap: 2014. december 17-én megrendeztük Kunadacson az MPE OCM Segítő Szolgálata Idősek napi rendezvényét, melyre nagy szeretettel vártuk ellátottjainkat, akik szép számmal meg is jelentek az alkalmon.

A gondozók különféle programokkal kedveskedtek az időseiknek: előbb az általános iskola diákjai énekeltek szívhez szóló dalokat, majd a zeneiskolások örvendeztettek meg gyönyörű játékukkal. Ezután mindenki Bandi bácsija, Kemény András Tanár Úr mondott egy rövid köszöntőt, majd Farkas Ildikó, a település polgármestere köszöntötte e jeles alkalmon az ünnepelteket. A beszéde után a kunszentmiklósi telephely vezetője, Horváthné Tompai Mária beszélt a megjelenteknek a szeretetről, Jézus Krisztus születésnapjáról.

Köszönet a helyi dolgozóknak a szervezési munkálatok lebonyolításáért és az egész éves áldozatos munkájukért!

Nagyon szépen köszönjük időseinknek, hogy eljöttek s megtiszteltek bennünket a jelenlétükkel, hogy vannak, és lehetünk értük! Szívből reméljük, hogy az elkövetkezendő években is sikerül kedveskednünk meghitt összejövetelekkel!

Papp Brigitta

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések