December 15-én délután fél ötkor már feltűnően sok ember várt bebocsájtást a Békés városi Kecskeméti Gábor Művelődési Központ színház termébe. Tudni illik a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió szervezésében jótékonysági koncertre került sor a rászoruló gyermekekért. A több mint 300 jelenlévő talán leginkább a főelőadó, Molnár Ferenc „Caramel” énekes produkciójára volt kíváncsi, aki nemes gesztusként, a közös cél érdekében, ingyen vállalta a fellépést. Köszöntő beszédet intézett a megjelentekhez Izsó Gábor, Békés város polgármestere, Durkó Albert misszióvezető úr és Dankó Béla, országgyűlési képviselő úr is, aki ugyan személyesen nem tudott megjelenni, de elküldte köszöntő sorait a vendégeknek. A színpadon a zenei koncert előtt megcsodálhattuk a Reményhír Intézmény Epreskerti óvodásainak és Eötvös József Általános Iskolásainak karácsonyi jellegű műsorát. A gyermekek osztatlan sikert arattak a nézőtéren, színvonalas fellépésük emelte az est fényét, felkészítő pedagógusaiknak ezúton is gratulálunk.

Caramel a tőle megszokott magas művészi és énekhangú előadását együtt élvezhettük, kellemes és vidám ünnepi hangulatot teremtett, ahogy az énekes meg-megszólította közönségét. Elmondása alapján ő is rászoruló gyermekként nőtt fel, a törökszentmiklósi „cigánytelepről” indulva- fogalmazott Caramel.

Számunkra külön öröm, hogy Békés városában ilyen sokan voltak érzékenyek és mozdultak meg, hogy segíthessenek. A koncert teljes bevételét jótékonysági célra használjuk fel. Így ünnep táján kevesen realizáljuk, hogy sokaknak nem a karácsonyi menüsor összeállítása okozza a legnagyobb fejtörést, hanem az, hogy egyáltalán kerül e valami a családi asztalra. „Jobb adni, mint kapni”- hangzik a bibliai idézet. Reméljük a fent nevezett rendezvény is közelebb segített többeket ennek felismerésében.

Fajó Attila

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. április 1.
 • 2023. április 1. 09:00

  Esemény: Igehirdetés Gyulán a börtönben

  Helyszín: Gyula


   

 • 2023. április 1. 14:00

  Esemény: Istentisztelet Nagydobsza

  Helyszín: Nagydobsza, 7985 Magyarország


   

 • 2023. április 1. 16:00

  Esemény: Házi csoport Nyírpilis

  Helyszín: Nyírpilis, Magyarország


   

 • 2023. április 1. 17:00

  Esemény: Házi csoport Debrecen

  Helyszín: Debrecen, Magyarország


   

 • 2023. április 1. 17:00

  Esemény: Házi csoport Hevesaranyos

  Helyszín: Hevesaranyos, 3322 Magyarország


   

 • 2023. április 1. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kápolna

  Helyszín: Kápolna, 3355 Magyarország


   

 • 2023. április 1. 18:00

  Esemény: Házi csoport Demecser

  Helyszín: Demecser, 4516 Magyarország


   

 • 2023. április 1. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2023. április 1. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Szajlán

  Helyszín: Szajla, Fenyves u. 17.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Jób története

Minden héten vasárnap láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából

Elolvasom »