csillagpont_egeszsegnap_2014_04

Egészséges életmód, egészséges táplálkozás, egészségtudatos magatartás kialakítása érdekében került megrendezésre a május 14-i Egészségnap, a „Remény-Híd”- Békésen élő hátrányos csoportok felzárkóztatása című komplex telepprogram keretében. A programon Dr. Pálmai Éva és asszisztensi csapata várták a „formába lendülni” vágyó érdeklődőket. Az egészségügyi program helyszínéül szolgáló Csillagpontot (Békés, Soványhát u. 11.) teljesen belakták a szép számban megjelent résztvevők.

Az Egészségnap szervezői ingyenes mérésekkel, vizsgálatokkal, valamint táplálkozási és egészségügyi tanácsadással szolgáltak a résztvevők felé. A vércukormérés, vérnyomásmérés, BMI számítás, látás-, hallásvizsgálat és audio-mérésen kívül, a doktornő interaktív beszélgetést is kezdeményezett a résztvevőkkel, felhívva a figyelmet az egészséges, tudatos életformák kialakításának, annak betartásának fontosságára. Az alkohol, drogok veszélyeire is mindenki figyelmeztetve lett. Végezetül a doktornő a mozgás jelentőségét emelte ki az egészségnapon.

Lakatos Gyula

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »