Meghitt, szeretetteljes ünnepségre készültünk szeptember 26-án a békési Idősek Nappali Ellátójában. Az egyik ellátottunk, Hegedűs Lászlóné, Jucika néni, szeptember 30-án volt 90 éves! Ezt a szép kort erőben, szellemi frissességben, vidáman élte meg. Az MPE OCM Segítő Szolgálatának vezetősége nevében Fábián Márk Tamás, Puskásné Torma Ruth és Nagy Anna köszöntötte az ünnepeltet. Ezt követte az a kis műsor, amit tagtársai állítottak össze tiszteletére. A szeretetvendégség fénypontja a születésnapi torta volt, ami nagy meglepetést okozott. Vidám, élettel teli ünnepélyünk volt, melyen mindenki egyaránt jól érezte magát.
Kívánjuk, hogy még nagyon sokáig köztünk legyen, ahogy becézzük, a mi kis „Madárkánk”!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »