Hangulatos műsorral búcsúzott negyvenhét gyermek az isaszegi Álom-Vár Bölcsődéből. A ballagó bölcsődések és felkészítőik idén is nagy örömmel vettek részt az ünnepi műsor bemutatásában.

Idén negyvenhét kisgyermek intet búcsút az isaszegi bölcsődéjének, ahol ők is biztos alapot kaptak ahhoz, hogy az óvodás éveikben könnyen menjen a közösségbe való beilleszkedés. Az MPE OCM fenntartásában működő isaszegi intézményben eltöltött évek a tapasztalatok alapján nagyban megkönnyítik a gyermekek számára, hogy az óvodai évek is minél örömtelibben teljenek számukra. 

Az ünnepi műsor bemutatása hatalmas feladatot jelent a hároméves korosztálynak, de a ballagó gyermekek és a kisgyermeknevelők örömteli izgalommal készülődnek az eseményre. Egész évben nagyon sok kézműves feladatot végzünk, hogy minél jobban felkészítsük őket az óvodai évekre, de egyházi intézmény lévén bibliai történeteket is megismernek a hozzánk járó gyermekek, igyekszünk minden területen jó példával előállni a nevelésükben a korszerűen felszerelt épületünkben” – fogalmazott Bulyákiné Virág Judit, intézményvezető.

Szeptembertől a bölcsőde életében komoly feladatokkal teli év indul, hiszen a nagy érdeklődés miatt hat csoportszobával, teljes kihasználtság mellett fog működni az isaszegi intézmény.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. március 27.
 • 2023. március 27. 17:30

  Esemény: Házi csoport Mezőberényen

  Helyszín: Mezőberény, Gárdonyi utca 4.


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Eger-Felnémet

  Helyszín:


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsend

  Helyszín: Kerecsend, 3396 Magyarország


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Egerszalók (Egerszalók, Kossuth u. 67. Közösségi Ház)

  Helyszín:


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Pétervásárán

  Helyszín: Pétervására, Köztársaság u. 52.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Személyes üzenet Istentől

Minden héten vasárnap láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából

Elolvasom »