adomany-ozd-202006-01-erkezes

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata és az MPE OCM Segítő Szolgálat együttműködése által az elmúlt hetekben a Segítő Szolgálat több ellátottja is hozzájuthatott egy-egy kisebb, tartós élelmiszereket tartalmazó adományhoz, melyet a gondozók adtak át nekik.

Az alábbiakban láthatók ennek az örömteli akciónak a fényképes és szöveges beszámolói.

Békés
Hajdúhadháza
Inárcs

Nagyon köszönjük az adomány csomagokat, minden ellátottunk hálásan köszönte.

Megpróbáltuk a lehető legjobb helyre eljuttatni gondozónők segítségével. Egyik néni így reagált, ő még sosem kapott ekkora csomagot, imádkozik mindannyiunkért.

Néhány képet küldök az átadásról.

Legyetek áldottak szép napot Nektek.

Gabi, Évi

Ózd

Az ózdi telephely dolgozói és ellátottai nevében szeretnénk köszönetet mondani a telephelyre eljuttatott adomány csomagokért. Igyekeztünk úgy kiosztani, hogy az valóban, az alacsony jövedelemből élő, egyedülálló idősekhez kerüljön. Gondozóim lelkesen jöttek a csomagokért, és szállították ki az elmúlt két hétben azoknak az ellátottaknak, akiknek kérték azt. Minden ellátottunk nagyon örült az adománynak, sokan meg is könnyezték. Engem többen is felhívtak, hogy személyesen is megköszönjék Pünkösdi Cigánymisszió Szertetszolgálatának és szolgálatunknak segítő szándékát. Majd mindannyian hozzájárultak a fénykép készítéséhez is, így ezeket csatoltan küldöm nektek, hogy ti is részesei lehessetek az örömünknek.

Kitartó és áldozatos munkátokhoz a jövőben is erőt, egészséget kívánunk mindannyian!

Köszönettel és Üdvözlettel

Simon Katalin
telephely vezető
Ózd

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »