Az idősek hónapja alkalmából, október 31-én tartottunk ünnepséget kedves ellátottjaink részére az Magyar Pünkösdi Egyház hajdúsámsoni Élet Gyülekezet összejöveteli helyén. Ezzel a rendezvénnyel szerettük volna kifejezni tiszteletünket gondozottjaink iránt, itt Hajdúsámsonban, az MPE OCM Segítő Szolgálatának telephelyén. Munkatársaink változatos programokkal készültek, többek között versmondással, szólóénekkel, közös énekekkel. Ezen kívül gyermekeik is szerepeltek: halhattunk gitár előadást, népdalcsokrot, citerajátékot. Bábelőadást is láthattunk a Palánta Bábmisszió jóvoltából.

A műsor végén igekártyával és süteménnyel kedveskedtünk vendégeinknek.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »